Настойка прополиса в гинекологии применение

Penggunaan ubat ini Untuk kanak-kanak di bawah 1 tahun adalah kontraindikasi. Spektrum keseluruhan tindakan дан penggunaan dadah adalah sama – buasir, penyakit prostat, beberapa penyakit ginekologi. If you have any thoughts with regards to the place and how to use https://www.youtube.com/embed/qK4DK4V8P84?rel=0, you can get in touch with us at the site. Tindakan rapi propolis Untuk rawatan buasir telah menjadikan propolis lilin sebagai ubat Popular, jadimerka adalah pemimpin dalam merawat buasir di rumah. Lain-lain jenis supositori sangat baik Untuk merawat penyakit rektum dan dubur, serta орган-орган урогенитальный. Lilin di samping propolis mengandungi penyelesaian Dimexidum, dan digunakan untuk rawatan prostatitis, dan addenoma prostat pada lelaki, serta dalam rawatan penyakit, kencing di kedua-dua jantina. Ia digunakan dalam rawatan penyakit Орган-орган kencing дан kolon, serta aktiviti sperma yang berkurangan, простатит, уретрит дан gangguan makan. Di samping itu, lilin boleh digunakan oleh lelaki дан wanita selepas operasi pada organ pelvik (pundi kencing, rektum, prostat, rahim, dsb.) Untuk mempercepat pemulihan aktiviti berfungsi normal. Ia digunakan dalam rawatan простатит, reformes.gouv.sn аденома простаты и disfungsi seksual pada lelaki. Tandas terdiri daripada mencuci dengan air suam dan sabun pada kulit perineum.

Banyak kajian yang baik dan kesempurnaan kesakitan yang berjaya, Highly recommended Resource site пембайкан орган-орган даламан дан кеджаян лайн менджадикан «пембанту» кечил иници дарипада пемимпинха тетраполис кугалан пеньсинган, саампинха прополис букалсинген пемимпинха прополис джаскирджа пень, саампинха прополис джаскирджа пень. Кесан серантау лилин денган прополис адалах дисебабкан олех пеньерапан себахаган дарипада бахан актиф биологи ке далам дарах дан лимфа дан, берсама-сама денган арусня, пенетраси ке орган дан тису сэкитарнья. Унтук пембуатан лилин денган прополис, https://dunkingpro.info лемак хусус дипилих, ян дапат диселесайкан пада суху 37,0 o C. билик адалах падат дан пепеджал, dunkingpro.info менгекалкан чири торпедо цири-чириня, дан апабила диперкеналкан ке салуран ректум, влагалище атау телинга, лемак мелелех дан бахан актиф дикелуаркан, ян бермула мэмпуньяй кесан тэрауан. Джика суппозитории дигунакан унтук пентадбиран ректум, адалах пентинг бахава и менггунакан пергеракан usus sebelum menggunakannya.Jika pembuangan air tidak berlaku secara semulajadi, perlumbuat клизма atau mengambil julap. Сесетенгах убат диперкая денган бахан тамбахан, джади тердапат суппозитории денган ларутан лумпур атау ларутан димексид. Sekiranya berlaku pengosongan semula jadi tidak berlaku, анда болех «мембанту» джулап атау клизма. 1. Sekiranya lemak haiwan dipilih sebagai minyak asas, ia mesti dicairkan dalam tab mandi air.Унтук ланолин иници тидак диперлукан. Semua lilin dari propolis, sebagai tambahan kepada bahan utama, mempunyai pecahan lemak. Lilin mempunyai warna gelap berwarna gelap, berwarna gelap dengan kemasukan kecil warna yang lebih gelap.

Juga propolis lilin ditetapkan dengan berhati-hati kepada wanita hamil дан menyusui. Papan kaca untukmbalut kertas dan meletakkan jisim propolis yang terhasil. Apabila jisim menjadi homogen, ia perlu menyejukkan sedikit danmbentuk 10 lilin. 5. Jisim yang tinggal harus dibahagikan kepada potongan-potongan kecil danmbentuk lilin. Resipi lilin banyak, tetapi bagi semuamemeka nisbah 1: 9 terpakai – dalam proporsi ini bahawa propolis dan asas lemak harus digunakan.Sekiranya anda mengalami kesulitan mencari propolis semula jadi, anda bolehmbeli extrak propolis. Bahan-bahan aktif ini, seperti lemak yang cair, akan secara beransur-ansur dikeluarkan dan memberi kesan terapeutikmereka. 2. Прополис perlu dihancurkan дан ditambah kepada lemak cair, mencampurkan. Selepas melengkapkan tandas, perlu membersihkan tempat di mana lilin akan dimasukkan – анус атау влагалище. Ciri-ciri sampingan khas ciri-ciri lilin tertentu, tidak dikenalpasti, tetapi anda perlu merawat komposisi dan толеранси перибади бахан-бахан терсебут. Lilin digunakan Untuk merawat proctitis, kolitis, buasir, kolpitis, serviks, hakisan serviks, cystitis dan prostatitis. Kukuhkan ujung setiap sekeping 3 см, фольга balut dalam, kertas kertas atau polietilena dan dimasukkan ke dalam peti sejuk.

Hasilnya adalah экстрак прополис, ди мана setiap bahan aktif siap Untuk berperang дан akan dapat memberi kesan terapeutiknya. Ketiadaan lengkap sebarang bahan sintetik atau kimia menonjolkan lilin Tambukanskie, pengeluar Adonis. Mungkin itu sebabnya kebanyakan pengeluar farmaseutikal menghasilkan alat ini. Mungkin semua lilin dengan propolis akan mengandungi arahan yang sama untuk kegunaannya, tetapi disarankan untuk berkenalan dengan gambaran kecil mengenai убат-убатан янь палинг популярным. Lilin dengan propolis digunakan secara eksklusif di dalam negara, iaitu, dimasukkan ke dalam faraj, rektum, https://Www.youtube.com/Embed/qK4DK4V8P84?Rel=0 saluran pendengaran luar, https://www.whyhim.love/community/Profile/merrigabb947380/ saluran hidung, dan sebagainya. Phytocandles propolis seperti ini boleh digunakan dengan kecekapan yang sama dalam kes prostatitis dan buasir. Jika atas sebab tertentu adalah mustahil Untuk members lilin dengan propolis di farmasi, anda boleh menyediakan ubat seperti di rumah. Anda boleh dengan mudahmbeli atau menyediakan прополис торпеды sendiri, дан rejimen rawatan adalah mudah – суппозитори dimasukkan segera setelah mengosongkan ke dalam rektum. Suppositori faraj dengan propolis dengan cara sederhana penyakit ini boleh digunakan sebagai rawatan utama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *